Actueel: 


Kalenders & Agenda'sWelkom

op de website van Kantoorboekhandel Funcken

wij zijn u graag van dienst m.b.t.

Kantoorartikelen - Wenskaarten - Cartridges - Papier - Boeken - Dag en weekbladen - Cadeau artikelen - Krasloten - Staatsloten - Lotto - Bridge artikelen

Graag tot ziens in mijn gezellige zaak!

Petra Funcken


Nationale boeken top 10Click voor het laatste nieuws


Terug in assortiment

Nieuw:Kloosters in Limburg bevat, naast inleidingen over het kloosterleven en de geschiedenis, beschrijvingen van de maar liefst vierhonderd kloostergebouwen die de provincie rijk is. De kloostergebouwen zijn bij deze beschrijvingen als invalshoek genomen, maar er wordt ook ingegaan op de veelal wisselende bewoning en het gebruik van de kloosters. De heldere tekst en het fraaie beeldmateriaal maken dat deze uitgave een onmiskenbaar standaardwerk van kloosters in Limburg is.

Nu € 34.95
na 30 april € 39.95

 

Nieuw:

€ 29,95 

Op 10 mei 1940 werd Nederland ruw meegesleurd in een Wereldoorlog die Hitler het jaar daarvoor in gang had gezet. Over het verloop van de gevechten op Nederlands grondgebied is inmiddels veel bekend. Verrassend is het gebrek aan eigen beeldmateriaal dat laat zien hoe de strijd verliep. Daarvoor moeten we opvallend genoeg bij de Duitsers zijn.
De populariteit van fotografie in het vooroorlogse Duitsland en aanmoediging ervan vanuit het Duitse leger, maakten dat duizenden soldaten een fotocamera meenamen in de strijd. Omdat ze voor privégebruik waren bestemd, bleven hun kiekjes – voor zover die niet door de oorlogsomstandigheden verloren gingen – decennialang verborgen. Met het uitsterven van de oorlogsgeneratie belandden deze fotografische herinneringen vaak in handen van opkopers, die ze onder meer op internetveilingen verhandelen. De auteur verzamelde meer dan tien jaar dergelijke oorlogsfoto’s, waarvan een significante selectie in dit boek is opgenomen. Daarmee wordt in Nach Holland, vaak voor het eerst, een verrassende blik geboden op die traumatische meidagen van 1940.

Nieuw:


€ 29,95 Nieuw


Deel 5 is uit. € 12,50

 

Literaire Juweeltjes

 
                                                      € 15,99
FriXion Colours

Uitwisbare viltstiften

Per stuk € 1,95

Per 6 € 11,50

Per 12 € 22,95 

In de winkel:€ 17,50

 


Editie Landgraaf voor 34.95

  Maak een rondje door Zuid-Limburg en bezoek als eerste alle 8 de gemeenten in het spel.

In het enerverende spel ‘Rondje Zuid-Limburg’ strijden 2 tot 4 spelers tegen elkaar om zo snel mogelijk alle 8 de Zuid-Limburgse gemeenten in het spel te bezoeken. Dit gebeurt aan de hand van 4 vooraf vastgestelde routes. Tijdens het reizen kom je langs verschillende bestemmingen waar je vervolgens informatie en een vraag over de betreffende bestemming krijgt. Wanneer het reizen niet snel genoeg gaat, is er de mogelijkheid om een snellere auto te kopen bij de garage in Valkenburg. Je kunt echter ook pech hebben en in een file belanden, waardoor de reis langer duurt. Wie is het snelst en weet het meeste over Zuid-Limburg?

 
€ 19,95
Telen en oogsten in Limburgse tuin:


Click voor gratis recepten


 
€ 24,95

Groot assortiment ramsj-titels


vanaf € 5

 
kien-fiches zakje (100) 15mm

€ 1.50


STRIPS:

Lucky Luke, Guust Flater, FC de Kampioenen,
XIII, Thorgal, Storm, Asterix en Obelix,
Suske en Wiske.....

Feestartikelen
.

€ 14,95

EASY STARTPOPULAIR: